Пальник газовий турбо 360° з керамічним соплом і п'єзопідпалом Ø22мм 182мм (2901351)

В наявності
Код: 217531
Вага: 137 г
Витрати палива: 90 г/год
Гарантія: Обмін / повернення товару протягом 14 днів
Матеріал: Сталь, Пластик
Особливості: П'єзопідпал. Плавне регулювання вентиля подачі газу. Зменшена витрата палива завдяки системі попереднього підігріву газу (Anti Flare System). Стабільна робота на холоді і підтримання потужності навіть в умовах недостатнього тиску в балоні. Внутрішня керамічна вставка для запобігання перегоранню. Режим "турбо" дозволяє використовувати пальник під будь-яким кутом після попереднього нагрівання протягом 2 хвилин. Полум'я досягає температури до 1300 °C. Стійкість полум'я до впливу вітру і дощу.
Призначення: Застосовується в побутових, ремонтних, будівельних та туристичних цілях. Наприклад, при карамелізації цукру на десертах, глазуруванні, надання кольору та текстури, підпалюванні міцних напоїв. Також використовується для розпалювання дров та вугілля, відтавання труб, замків, підігріву автомобільних двигунів, випалення старої фарби, паяння мідних труб та виготовлення ювелірних виробів.
Розмір: 182х22 мм
Тип: Пальник
Тип палива: Газ (зжижений)
Бренд: Sigma
Країна виробник: Китай
179,00 грн
Доставка
Самовивіз
Курь'єрська доставка
Нова Пошта
Укрпошта
Meest
iPOST iPOST
Оплата
Готівкою при отриманні
Банківською карткою Visa, MasterCard
Монобанк - оплата частинами
Миттєва розстрочка Приватбанк
Гарантії
Обмін / повернення товару протягом 14 днів
Чесна ціна
Пальник газовий турбо 360° з керамічним соплом і п'єзопідпалом Ø22мм 182мм (2901351) за оптимальною ціною: 179,00 грн ✔️ Уточнюйте питання про товари, ціни та знижки у консультантів ⭐️ Широкий асортимент товарів з гарантією від виробника ⏩ Зробіть своє життя комфортнішим та купуйте все, що потрібно у Вісті.
Вага 137 г
Витрати палива 90 г/год
Гарантія Обмін / повернення товару протягом 14 днів
Матеріал Сталь, Пластик
Особливості П'єзопідпал. Плавне регулювання вентиля подачі газу. Зменшена витрата палива завдяки системі попереднього підігріву газу (Anti Flare System). Стабільна робота на холоді і підтримання потужності навіть в умовах недостатнього тиску в балоні. Внутрішня керамічна вставка для запобігання перегоранню. Режим "турбо" дозволяє використовувати пальник під будь-яким кутом після попереднього нагрівання протягом 2 хвилин. Полум'я досягає температури до 1300 °C. Стійкість полум'я до впливу вітру і дощу.
Призначення Застосовується в побутових, ремонтних, будівельних та туристичних цілях. Наприклад, при карамелізації цукру на десертах, глазуруванні, надання кольору та текстури, підпалюванні міцних напоїв. Також використовується для розпалювання дров та вугілля, відтавання труб, замків, підігріву автомобільних двигунів, випалення старої фарби, паяння мідних труб та виготовлення ювелірних виробів.
Розмір 182х22 мм
Тип Пальник
Тип палива Газ (зжижений)
Бренд Sigma
Країна виробник Китай
Logo
Завантаження...