Ковбасник 1,3л з кришкою (ангоб) - виготовлений з високоякісної червоної глини.
Рекомендації:
- Посуд із глини може мати легкий аромат глини, щоб нейтралізувати запах, потрібно вимити і замочити його в теплій воді.
- Не ставити глиняний посуд на відкритий вогонь.
- Використовувати в електричних і газових духовках із поступовим нагріванням до необхідної температури.
- Мити посуд вручну тільки в теплій воді з додаванням гірчичного порошку або соди.
- Після миття, посуд має повністю висохнути.
Висота | 14.5 см |
Колір | Коричневий |
Матеріал | Глина червона |
Наявність кришки | З кришкою |
Об'єм | 1.3 л |
Призначення | для жаркого, для тушкування, для запікання |
Тип | Ковбасник |
Форма | Фігурна |
Країна виробник | Україна |