Святкуємо масляну разом!

Зміст статті:

Весняна пора, пробудження природи після зимового сну, очікування тепла та співу птахів. Святкування Масляниці - чудова традиція, яка прийшла до нас із глибини віків. А однією з головних її ритуалів є випікання млинців. За віруваннями стародавніх слов'ян, млинець - символ Сонця. Його форма, колір та теплота дуже нагадує світило. Пекти млинці на Масляну потрібно щоб задобрити сонячне божество, яке, своєю чергою, надішле на землю свою енергію і світло. А для красивих, смачних і тонких мереживних млинців нам необхідно купити якісну сковороду, сито для борошна, пляшечки для олії та інші кухонні палички-виручалочки.

Обираємо сковороду для млинців

Сучасний широкий асортимент сковорідок для млинців дозволяє вибрати що потрібно, варто тільки зрозуміти, чого хочете і очікуєте Ви. Сковорода такого типу застосування повинна мати невеликі борти та довгу жаростійку ручку. Дно повинне бути від 2 до 5 мм для рівномірного прогріву тіста. Але головним критерієм вибору залишається метал та зовнішній вигляд антипригарного покриття.

Види млинних сковорідок:

  • Алюмінієва сковорода. Антипригарне покриття відсутнє. Легка, бюджетна, швидко нагрівається. Велика витрата олії.
  • Чавунна сковорода. Такий метал не має антипригарних властивостей, але при використанні на поверхні з'являється масляний тонкий шар, який не дає млинцям прилипати і підгоряти.
  • З тефлоновим покриттям. Невелика витрата олії, легко мити і смажити. Доступна ціна. Підійде і новачку, і професіоналу. Вимагає дбайливого догляду, можна використовувати лопатки тільки з дерева чи полімеру, мити, не використовуючи жорстких щіток.
  • Керамічне покриття. Ідеально рівна поверхня, простий догляд, екологічно безпечна. Вимагає максимально дбайливого відношення, слід уникати значних перепадів температури. Шар кераміки є захисним та нанесений поверх алюмінію.
  • Мармурове покриття. Міцна поверхня, товсте дно сковороди, високі антипригарні показники, стійкість до подряпин. Не потрібна олія для смаження.

Кожна господиня має свої вимоги до такого важливого кухонного атрибута, для цього виробники і працюють, щоб створити продукцію на будь-який смак і колір. Ми вибираємо для Вас лише найкращі моделі, з тисячами позитивних відгуків.

Зі сковородою розібралися, але це ще не всі помічники у випіканні млинців. Всім відомо, що для тонких мереживних або пишних повітряних млинців потрібно обов'язково просіювати борошно. Вона в такий спосіб позбавляється грудок, насичується киснем, унаслідок чого поступово возз'єднується з іншими інгредієнтами. У нас Ви знайдете та зможете купити нержавіюче сито будь-якого діаметру, сито з подвійним просіюванням та кухоль-сито, який зараз на піку популярності.

Зберегти тривалу свіжість та приємний аромат соняшникової олії Вам допоможе спеціальна пляшечка для олії та інші кухонні приладдя. Її герметичність не залишає шансів проникнення повітрю, що повністю запобігає процесу окиснення. Ще одним зручним елементом такого пристрою є дозатор. Ви зможете наливати його швидко та точно. Крім усього вищезгаданого, це досить стильний предмет, який щоразу приємно використати.

Святкуємо Масляну разом із «Вістою». Тисячі задоволених господарок вже печуть млинці, використовуючи приладдя від нашого магазину. Не витрачайте часу і Ви!

40000, Україна, Сумська, Суми, вулиця Ярослава Мудрого, 9
Телефон: +38(050) 307 91 29