Керамічна плитка. Практичність та дизайн.

Керамічна плитка є одним із найбільш затребуваних видів оздоблювального матеріалу. Її виробляють із мінералів, глини та піску. Такий кахель використовується для внутрішнього оформлення.

Залежно від типу поверхні, керамічна плитка має таку класифікацію:

  • Полірована. Поверхня плитки шліфується спеціальними дисками.
  • Неглазурована. На лицьовій стороні відсутнє будь-яке декоративне покриття.
  • Глазурована. Поверхня матеріалу вкрита кольоровим склом. Завдяки цьому плитка виходить різних яскравих барвистих кольорів.

До ще одного популярного виду належить плитка мозаїки. Вона підійде для тих, хто хоче купити плитку, різної за формою та розмірами.Таким чином можна декорувати стіни та створювати панно. Найчастіше, таке покриття використовується у ванній, або ж на кухні. Будь-які дизайнерські ідеї легко втілюються у життя завдяки керамічній плитці мозаїки.

Якщо Ви знаходитесь в процесі облаштування затишку в будинку, то обов'язково зіткнетеся з вибором плитки. Тут важливо знати деякі тонкощі.

Насамперед, враховуйте експлуатаційні параметри та функції плитки. Кахель може бути: міцним, водостійким, морозостійким, термостійким та зносостійким. Наприклад, плитка для ванної кімнати має бути стійкою до різних господарських засобів, а також мінімально поглинати вологу. Звертайте увагу на дизайн та текстуру. Цей критерій вже більше залежить лише від Ваших уподобань. Беріть до уваги також колір і дизайн плитки для підлоги. Вона має поєднуватися із настінною.

Керамічна плитка має безліч переваг. Вона здатна перетворити будь-яке приміщення, зробити його світлішим і затишнішим, або ж навпаки, темнішим і суворішим. Це практичний та екологічний матеріал, що не потребує особливого догляду. Адже не дарма саме ця плитка займає першість серед інших уже довгі роки.

В інтернет-маркеті «Віста» Ви знайдете великий асортимент керамічної плитки, а наші консультанти з радістю допоможуть Вам. Ми знаємо, яким трудомістким є процес ремонту в квартирі, тому наше завдання максимально його полегшити.

40000, Україна, Сумська, Суми, вулиця Ярослава Мудрого, 9
Телефон: +38(050) 307 91 29