Готуємось до городнього сезону

Зміст статті:

Ні для кого не секрет, що іноді ми переносимо деякі справи на потім, хоча їх можна зробити заздалегідь. Наразі йдеться про підготовку до городнього сезону. Найчастіше, овочівники починають підбирати сорти улюблених овочів та ґрунт для розсади, лише навесні.
Але більш розумним було б почати взимку — для того, щоб спокійно зрозуміти, чого хочеться і що потрібно, яке насіння необхідне, розпланувати майбутні посадки. У такому питанні поспішати не можна, все має бути продуманим.

Один із перших підготовчих етапів — купити ґрунт для розсади. Що це таке? Це суміш органічних компонентів із домішкою неорганічних. До них відносяться:

  • торф,
  • компост,
  • земля,
  • кора
  • та інші компоненти

У мережі магазинів «Віста» Ви можете придбати ґрунтосуміші, які відповідають вимогам більшості розсадних культур.


Ще один важливий крок для зустрічі городнього сезону – вибрати насіння. Тут вже можна розгулятися, відштовхуючись лише від того, які плоди ви хочете отримати. Ми надаємо тільки свіже якісне насіння, асортимент якого регулярно оновлюється, а застій продукції виключений. Весь товар перебуває під контролем відповідних органів нагляду.

 У чому вирощувати розсаду?

Спеціальні лотки та горщики із пластику прийшли на зміну дерев'яним ящикам. Такі вироби значно легші за вагою, Ви можете самостійно підібрати лотки потрібної товщини і щільності. У магазині «Віста» Ви знайдете ємності різної форми та об'єму для будь-якого типу розсади.Ми рекомендуємо вибирати горщики завтовшки не менше 2 мм, вони міцні, немає ризику пошкодження під час транспортування.

Важливим фактором є і висота його стінок, рекомендується вибирати горщики не менше ніж 5 см, оскільки глибина земельного шару має бути достатньою для вільного розвитку кореневої системи.Форма горщиків може бути круглою, квадратною та прямокутною. Кругла займає більше місця, але в неї необхідно менше землі, квадратна ж — компактніша, але вимагає більшої кількості ґрунту. Прямокутна добре підходить для суцільного посіву розсади.

З нас — широкий асортимент, з Вас — лише побажання. Мережа магазинів "Віста" - ми знаємо все про підготовку до городнього сезону!

40000, Україна, Сумська, Суми, вулиця Ярослава Мудрого, 9
Телефон: +38(050) 307 91 29