Активний зимовий відпочинок

Зміст статті:

Взимку іноді хочеться сховатись теплим пледом і зовсім нікуди не виходити з дому. Але варто визирнути у вікно, побачити ці казкові пластівці снігу та щасливі дітлахи на санчатах, як тут же з'являється бажання зайняти себе активнішим видом відпочинку. До того ж, здоров'я та імунітет, скажуть Вам за це дякую!

Ми пропонуємо Вашій увазі товари, для активного зимового відпочинку, які неодмінно подарують Вам відмінний заряд енергії та масу позитивних емоцій.

Тюбінг

  • Іншими словами - це "надувні санки", ще можна почути "ватрушка", "плюшка", "пончик". Назв безліч, а результат один - відмінний настрій та яскраві враження. Тюбінги можуть бути різними діаметрами. Все залежить від Ваших уподобань та побажань. Надувні санки зараз досягли піку своєї популярності, оскільки вони дуже прості в експлуатації, невибагливі у транспортуванні та зберіганні. Основою тюбінгів є автомобільна камера, покрита міцною тентовою тканиною, з боків ручки для зручності керування під час спуску. Такий вид активного зимового відпочинку буде цікавим як дітям, так і дорослим. Посадивши свою дитину на таку «ватрушку», Вам не потрібно переживати за стрибки та ямки на гірці — завдяки тюбінгу вони абсолютно невідчутні. Тому забудьте про синці та садна, тепер лише комфорт та яскраві емоції.

Санки

  • Коли в будинку дитина, важко уявити зиму без такого важливого атрибуту. Всі ми пам'ятаємо з дитинства як чудово сидіти в санчатах і їхати куди завгодно, аби хтось віз. Зараз санки бувають різними за формою, кольором та розмірами. І можуть бути дерев'яними, пластиковими чи металевими. При виборі саней потрібно відштовхуватися від віку дитини. Найменшим знадобляться санки-трансформери зі знімною ручкою. В наш час такий вид дитячого транспорту дійшов до досконалості. Сучасні санчата вже не такі важкі, як раніше. У їх конструкції враховані всі правила безпеки та зручності. Заходьте до нас за санчатами та щаслива посмішка Вашого малюка, буде для нас найкращою винагородою.

Льодянки

  • Ще одна версія санок, спрощена. Створено спеціально для катання на гірках. При всій своїй простоті конструкції має безліч переваг: невелика вага, розмір, доступна ціна. Можна вибрати крижанку для дитини будь-якого віку. Найменші льодяники обладнані спеціальними ручками та ременями безпеки, оскільки призначені для катання найменших дітей.

Сніжколепи

  • Тут коментарі зайві. Мало хто з батьків може змусити дитину вийти на вулицю без цього найважливішого атрибуту. Найяскравіші кольори, якісний пластик, різні діаметри – все це у нашому асортименті.

Мережа будівельно-господарських маркетів "Віста" - тут Ви знайдете все для веселого, активного та безпечного зимового відпочинку. Зимова пора - саме час зміцнювати імунітет, перебуваючи на свіжому повітрі!

40000, Україна, Сумська, Суми, вулиця Ярослава Мудрого, 9
Телефон: +38(050) 307 91 29