Щітка дротяна дискообразна Ø100мм хвостовик Ø6мм (латунірована) Grad (9032105)

В наявності
Код: 217518
Діаметр: 100 мм
Матеріал: Латуньована сталь
Особливості: Сталевий гофрований латуньований дріт Ø0.3мм; Латуньоване покриття захищає робочу частину від корозії; Щадна обробка поверхні. Максимальна кількість обертів 4500 об/хв. Діаметр хвостовика 6 мм.
Призначення: Застосовуються для механічного очищення поверхні виробів від природних або штучних нашарувань - застарілих лакофарбових покриттів, бруду, іржі, окалини, шлаку і бризок.
Тип: Щітка дротяна дископодібна
Бренд: Grad
Країна виробник: Китай
62,40 грн
Доставка
Самовивіз
Курь'єрська доставка
Нова Пошта
Укрпошта
Meest
iPOST iPOST
Оплата
Готівкою при отриманні
Банківською карткою Visa, MasterCard
Монобанк - оплата частинами
Миттєва розстрочка Приватбанк
Гарантії
Обмін / повернення товару протягом 14 днів
Чесна ціна
Щітка дротяна дискообразна Ø100мм хвостовик Ø6мм (латунірована) Grad (9032105) за оптимальною ціною: 62,40 грн ✔️ Уточнюйте питання про товари, ціни та знижки у консультантів ⭐️ Широкий асортимент товарів з гарантією від виробника ⏩ Зробіть своє життя комфортнішим та купуйте все, що потрібно у Вісті.
Діаметр 100 мм
Матеріал Латуньована сталь
Особливості Сталевий гофрований латуньований дріт Ø0.3мм; Латуньоване покриття захищає робочу частину від корозії; Щадна обробка поверхні. Максимальна кількість обертів 4500 об/хв. Діаметр хвостовика 6 мм.
Призначення Застосовуються для механічного очищення поверхні виробів від природних або штучних нашарувань - застарілих лакофарбових покриттів, бруду, іржі, окалини, шлаку і бризок.
Тип Щітка дротяна дископодібна
Бренд Grad
Країна виробник Китай
Logo
Завантаження...